Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Preston Offbox Side Foot Rest

P0110077

Nieuw product

De OffBox Side Foot Rest is een must have item voor alle sportvissers die onder de eigen oever vissen. Met het super sterke, verplaatsbare bevestigingspunt kun je de steun precies daar plaatsen waar je deze nodig hebt en dit aan beide zijden van de zitkist. Wanneer de voetensteun in positie is, dan kun je roteren op je zitkist en je voeten zo steun geven waardoor je veel gemakkelijker vist. 

Meer details

€109,95

3 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

De OffBox Side Foot Rest is een must have item voor alle sportvissers die onder de eigen oever vissen. Met het super sterke, verplaatsbare bevestigingspunt kun je de steun precies daar plaatsen waar je deze nodig hebt en dit aan beide zijden van de zitkist. Wanneer de voetensteun in positie is, dan kun je roteren op je zitkist en je voeten zo steun geven waardoor je veel gemakkelijker vist. 

De twee meegeleverde 36mm poten kunnen uitgeschoven worden tot de juiste hoogte en er kunnen ook extra OffBox accessoires op geplaatst worden. 

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo