Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Preston Stormshield Side Tray Bekijk groter

Preston Stormshield Side Tray

Nieuw product

De Preston stormshield side trays is de perfecte aastafel voor de feedervisser. De stormshield side trays zijn gemaakt van sterk waterdicht EVA materiaalen zijn voorzien van de offbox clamping knuckles die ongelooflijk stabiel zijn. Zo stabiel in feite dat deze zijtafel niet ondersteund hoeft te worden met een extra poot.

Leverbaar in 2 maten

Meer details

€119,95

2 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

De Preston stormshield side trays is de perfecte aastafel voor de feedervisser. De stormshield side trays zijn gemaakt van sterk waterdicht EVA materiaalen zijn voorzien van de offbox clamping knuckles die ongelooflijk stabiel zijn. Zo stabiel in feite dat deze zijtafel niet ondersteund hoeft te worden met een extra poot.


Mocht je toch de voorkeur geven aan het gebruik van een extra poot, dan is de zijtafel voorzien van een kleminrichting die rond een poot geklemd kan worden (wordt niet standaard meegeleverd). De clamping knuckles kunnen op elke diameter ingesteld worden zodat deze geschikt zijn voor elke zitkist die op de markt is.
De knuckles worden geleverd met inserts zodat het op verschillende diameters van poten past (23, 25, 30 mm of 36 mm zonder insert).
De aastafel biedt veel interne opslagruimte met veel ruimte voor aasdozen of eva bakken, terwijl de omhoog te zetten deksel eveneens over interne ruimtes beschikt waarin klein materiaal veilig opgeborgen kan worden.
De stormshield deksel is voorzien van nieuwe twist grip armen waardoor de deksel onder elke hoek geplaatst kan worden, zodat je je aas optimaal kunt beschermen.

De Standaard Side Tray is 60cm x 40cm

 

De XL-uitvoering van de populaire Stormshield Side Tray heeft hetzelfde ontwerp als het standaard model, maar biedt je meer opslagruimte. Als ondersteuning voor deze grotere tafel wordt er een telescopische, 36 mm poot en kleminrichting meegeleverd.

Afmeting: 65cm x 50cm

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo