Guru MWG Micro Barbed

 1,99

De Guru MWG Micro Barbed haken zijn wat betreft materiaal en grote gelijk aan de bekende MWG haken. Omdat de Method visserij nu meer en meer wordt toegepast op kanaal en rivier zijn ze er nu ook met een micro weerhaak.

De MWG is voorzien van een oogje waardoor het prima te gebruiken is voor hair montages en een aanrader voor de visserij op groot water en Rivieren.

De MWG-haak is een overweldigend sterk allroundmodel en geschikt voor de meest voorkomende stijlen binnen de zoetwatervisserij. De haak is perfect te gebruiken wanneer je met een werpdobber vist, met een vaste stok op karper vist of wanneer je meer specifiek met de feederhengel vist. De MWG-haak is wat model betreft iets conventioneler dan de QM1-haak en wordt gekenmerkt door een zeer wijde bocht, die ervoor zorgt dat de haak snel vlees pakt en daardoor meer aanbeten verzilvert.

De snavelachtige vorm van de haak draagt bij aan een soepele en solide inhaking, wat ervoor zorgt dat vissen beter gedrild en geland kunnen worden. Door het gebruik van een groter oog kan de MWG-haak ook gebruikt worden wanneer je met lijnen vist met een dikkere diameter, daarnaast kun je deze haak ook gebruiken om een hair rig te knopen met behulp van een knotless knot. De MWG-haak is , net als de QM1-haak verkrijgbaar in de maten 10, 12, 14, 16 en 20. 

Extra informatie

Haak maat

, , , , ,