Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Van den Eynde DS Feeder Bekijk groter

Van den Eynde DS Feeder

171028

Nieuw product

Van den Eynde DS Feeder was het eerste Van den Eynde-lokaas dat speciaal voor de feedervisserij werd ontwikkeld. Deze mengeling is erg all-round en op zowat ieder watertype in Europa te gebruiken. Puur gebruikt is dit voer met name geschikt voor het feedervissen op diepe en stromende wateren. Voor het vissen op ondiep en stilstaand wateren kunt U het best een percentage bruin broodmeel toevoegen.

Meer details

€2,95 incl. btw

9 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

Dutch Special Feeder was het eerste Van den Eynde-lokaas dat speciaal voor de feedervisserij werd ontwikkeld. Deze mengeling is erg all-round en op zowat ieder watertype in Europa te gebruiken. Puur gebruikt is dit voer met name geschikt voor het feedervissen op diepe en stromende wateren. Voor het vissen op ondiepe en stilstaande wateren, waarbij vaak mega-snel het lokaas uit de voerkorf moet exploderen, kunt U het best een percentage bruin broodmeel toevoegen. Dit lokaas werd ontwikkeld in samenwerking met Jan Zekveld en Jan van Schendel. en is behalve voor het feedervissen ook perfect geschikt voor een visserij met vaste stok en/of matchvisserij. Deze mengeling is, puur gebruikt, ideaal voor niet al te diepe stilstaande en traagstromende wateren. Ook is dit lokaas perfect te gebruiken in een samenstelling met Record Zilver wanneer de omstandigheden vragen om een iets zwaarder lokaas.

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo