Iron-T Chooten C 210 M/MH

 209,95

Voor de geheel Nieuwe Gunki Iron-T Chooten Range zijn speciaal blanks ontwikkeld die ‘POWER FEELING’ bezitten. Deze Top blanks hebben een extreem gevoelige top zodat ieder contact direct in de hand wordt gevoeld.

De Gunki Iron-T Chooten C 210 M/MH Baitcaster heeft een extra Fast actie en zijn bijzonder geschikt voor lineaire  technieken met Gunki softbaits, micro-jig, cranks en spinners.

1 op voorraad

De CHOOTEN modellen zijn de meest veelzijdige casting hengels in ons assortiment. Betrouwbare, snelle en reactieve hengels die al naar gelang lengte en power heel breed kunnen worden ingezet. De serie ‘POWER FEELING’ is bij uitstek bedoeld voor lineaire toepassingen met pluggen of metalen kunstaas (jerkbaits, top water, crankbaits, spinnerbaits, chatterbaits, etc.), maar natuurlijk ook voor het vissen met softbaits (swimbaits, rubber jigs, texas, etc.).

Speciaal voor deze serie hebben we nieuwe handdelen ontwikkeld. Heel specifiek, met een perfecte ergonomie, compleet van kurk, comfortabel en heel precies bij het animeren van het kunstaas. Het hoogwaardige kurk zorgt voor een geweldige grip en heeft een isolerend effect en dat is met name in de winter bijzonder prettig.

Actie Extra Fast Delen 1+1
Tr.l. (cm) 179 Lengte (cm) 210
Aantal ogen 10 Gewicht (g) 137
Power (gr) 7-25/ Max 35