Van den Eynde Speciaal Wedstrijd

 3,99

Speciaal Wedstrijd is het lichtste lokaas uit de range en is ook bij uitstek geschikt om toe te voegen aan Uw normale voersamenstelling op die plaatsen waar de visserij moeilijk is en het vaak een langere tijd duurt voordat de aanwezige vissen op de visplaats arriveren. Het extra wolkend effect wat op deze manier ontstaat zal ervoor zorgen dat de vissen sneller hun “verlegenheid” overwinnen. 

13 op voorraad

Dit is het lichtste lokaas in de gehele range. Het werd speciaal ontwikkeld om kleine vis aan te lokken in de hogere waterlagen. Als U dit lokaas puur gebruikt vormt zich een aantrekkelijke wolk die de in de buurt zwemmende vissen naar de visplaats zal lokken. Dit lokaas is uitermate geschikt voor de alvervisserij. Het is belangrijk bij deze visserij om heel vaak een hele kleine hoeveelheid lokaas bij te voeren zodat U een constante wolk in het water krijgt waar de vissen naar toe komen.

Speciaal Wedstrijd is ook bij uitstek geschikt om toe te voegen aan Uw normale voersamenstelling op die plaatsen waar de visserij moeilijk is en het vaak een langere tijd duurt voordat de aanwezige vissen op de visplaats arriveren. Het extra wolkend effect wat op deze manier ontstaat zal ervoor zorgen dat de vissen sneller hun “verlegenheid” overwinnen. Een toevoeging van 10 tot 30% Speciaal Wedstrijd aan Uw lokaas, dit afhankelijk van de exacte vissituatie, is hiervoor bij uitstek geschikt.

Specificaties:

Extra informatie

Gewicht 1 kg