Starbaits Beetmelderset D-Tec

 399,00

Het Starbaits D-Tec beetverklikkersysteem biedt functionaliteit in een prachtig design. Het pack bevat meetmelders voor 3 hengels, 3 rubber covers om de melders optimaal te beschermen en de hele set wordt geleverd in een stevige opbergtas.

1 op voorraad

Het D-Tec beetverklikkersysteem biedt functionaliteit in een prachtig design. De schroefdraad van de bankstick en de achterste plaat zijn in een metalen deel verwerkt en dat is ongelooflijk sterk. Dat is echt een voordeel, met name dan wanneer u te maken heeft met extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld lastige hindernissen. Voorzien van de beste digitale electronica en heel erg eenvoudig te bedienen.

Het communiceren met de ontvanger door de apparatuur in de koppen is eenvoudig. Het bereik is te allen tijd voldoende en ook dichte begroeiing leidt niet tot problemen. Eenvoudige AAN/UIT knop met 3 gevoeligheidsniveaus. Volume en toonhoogte zijn instelbaar, ook bij regen. De sterke lichtgevende LED wieltjes zijn ook op zeer heldere dagen goed zichtbaar. Bevestig swingers en hangers direct aan de voorzijde van de beetverklikker. Eenvoudige butt ring bescherming zodat de hengel bij een snelle aanbeet het wieltje niet beschadigd. Extra snag ears voor dagen met veel wind zijn niet nodig, want de hengel past prima in de houder, die voorzien van grepen met zacht rubber. De interne electronica is prima beschermd, zodat deze ook bij slecht weer prima functioneert. Batterijen kunnen indien nodig eenvoudig worden vervangen. De subtiele tonen en het instelbare volume maken het gebruik van de D-Tec bijzonder aangenaam. De toon in de zenders kan zelfs worden uitgeschakeld, zodat u alleen signalen (toon of trillingen) via de ontvanger krijgt.

Bij het transport worden de D-Tec beetverklikkers optimaal beschermd door een rubberen beschermkap. Indien u eens een keer zou vergeten de beetverklikkers uit te schakelen: in de rubberen cover bevindt een automatische standby die de beetverklikkers uit zet. Sterke metalen behuizing uit een stuk Zeer sterke bank stick verbinding Prachtig design Volume instelbaar van 0-10 Toonhoogte instelbaar AAN/UIT knoop met 3 gevoeligheidsniveaus Controlelampje Lichtgevend wieltje Knipperlicht Gering verbruik batterijen Geen schroeven voor de beetverklikkers Beschermd uitneembaar wiel Anti-slip houder voor de hengels Van binnen afgedicht Eenvoudig wisselen batterijen Soft touch Rubber beschermkap met automatische standby