Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Preston Rod Safe Multi

P0110070

Nieuw product

De Preston Rod Safe Multi is de perfecte hengelhouder voor het vissen waarbij je hengel op meerdere posities neer kunt leggen Hij heeft een opstaande rand die hoog genoeg is en die voorkomt dat de hengel van de steun getrokken wordt bij een felle aanbeet. Daarnaast is deze hengelsteun ook perfect geschikt voor meerdere hengels, zodat je meerdere stekken in het water kan bevissen. 

Meer details

€13,95

5 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

De Preston Rod Safe Multi is de perfecte hengelhouder voor het vissen waarbij je hengel op meerdere posities neer moet kunnen leggen zodat je de spanning op de top naar wens aan kunt passen. Er bevindt zich een gleuf in elk gedeelte zodat je kleine aanpassingen kunt maken aan de spanning op de top, terwijl elk gedeelte een rand heeft die hoog genoeg is en die voorkomt dat de hengel van de steun getrokken wordt bij een felle aanbeet. Daarnaast is deze hengelsteun ook perfect geschikt voor meerdere hengels, zodat je meerdere stekken in het water kan bevissen.

  • Preston Rod Safe Multi
  • Geschikt voor meerdere hengels
  • Meerdere posities inzetbaar
  • Gleuf in elk gedeelte voor je lijn
  • Hoge randen
  • Perfect voor vissen op commercials
  • Spanning te regelen terwijl je hengel blijft liggen

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo