Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Light Barbed

 2,79

De Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Light heeft een black Nickel finish en een vlijmscherpe chemisch geslepen punt. Hij is voorzien van een 15-graden naar buiten staand oogje zodat hij uitermate geschikt is voor Hair rig montages.  De wijde bocht met de vorm van een klauw maakt en de naar binnen gebogen haakpunt maken dat deze haak heel goed blijft zitten en lang scherp blijft 

De Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Light is haakt dankzij de vlijmscherpe chemisch geslepen punt en het 15-graden naar buiten staande oog.  De wijdere gape of bocht is in de vorm van een klauw en maakt dat deze haak heel goed blijft zitten, zelfs onder grote druk. De naar binnen gerichte “off-set” punt biedt daarnaast ook grote voordelen op een ‘bumpy’ bodem. De haak blijft veel scherper dan haken met een rechte punt omdat hij veel beter beschermd is tegen contact met bijvoorbeeld stenen. De speciale ‘flat forged curved shank’ geeft extra kracht en sterkte. 

De Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Light haak is ideaal voor de riviervisserij of voor de visserijen waarbij meer druk op de vis uitgeoefend moet worden! Daarbij heeft de haak een ideale vorm voor vissen met een zachtere bek, zoals vaak voorkomt in de zomer bij een hogere watertemperatuur! De mogelijkheden zijn legio; chod rigs, stiff rigs, hair-rigs, de method-feeder montage en overige vast lood montages, ze zijn allen te knopen met deze haak.

De haak heeft een onopvallende zwart nickel afwerking en is voorzien van een subtiele weerhaak (micro-barb) en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Extra informatie

Haak maat

, , , ,