Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Guru Top s and Tails

GLG031

Nieuw product

Met de nieuwe Guru Tops and Tails hengelbandjes beschermen je dure en kwetsbare hengels optimaal. De Tops en Tails van Guru zorgen ervoor dat je de hengels veilig, compact en moeiteloos kunt bergen en vervoeren. De extra dik gevoerde uiteinden zijn verbonden met een elastiek waardoor alle delen gegarandeerd bijelkaar blijven. 

Meer details

€17,95

6 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

Met de nieuwe Guru Tops and Tails hengelbandjes beschermen je dure en kwetsbare hengels optimaal. De Tops en Tails van Guru zorgen ervoor dat je de hengels veilig, compact en moeiteloos kunt bergen en vervoeren. De extra dik gevoerde uiteinden zijn verbonden met een elastiek waardoor alle 2 en 3 delige werphengels geschikt zijn voor dit systeem. Aan de uiteinden zitten beschermende hoesjes voor handvat en top en het elastiek is voorzien van een handig en klein opberg vak voor een korf of lood om de montage maximaal te beschermen. 

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo