Iron-T S 230 XH++

 189,95

Gunki Iron-T S 230 XH++ is de ‘Pike Addict’ Iron-T hengel. De spinversie voor wat je extreme situaties zou kunnen noemen. Deze hengels hebben zonder twijfel de power om ook de grootste rovers de baas te blijven. 

1 op voorraad

De ‘Pike Addict’ Iron-T S 230 XH++ is de spinversie voor wat je extreme situaties zou kunnen noemen. Deze hengels hebben zonder twijfel de power om ook de grootste rovers de baas te blijven. De eendelige 1+1 blank heeft een ‘fast regular’ actie en dat is de juiste keuze om ongekende kracht en toch voldoende flexibiliteit in het bovenste deel van de hengel te krijgen. Dat maakt dynamische worpen mogelijk. De positie van de reelhouder en de balans in de hengel zijn perfect en dat garandeert urenlang visplezier zonder vermoeid te raken. Voorzien van 2-poots FUJI K-geleideogen.

Lengte            230 cm
Aantal delen   1+1
Transport l.    193 cm
Gewicht         197   Gram
Power             21 tot 110 gram

Gunki Iron-T Hengels zijn om een bijzonder innovatieve hengelserie te creëren gebouwd met ongelooflijk veel oog voor detail. De Technische eigenschappen van deze bijzonder mooie hengels voldoen aan alle eisen van moderne roofvissers, geschikt voor alle moderne technieken, of je nu ultra light vist of met zwaarder “Pike Addict” materiaal. In deze serie vind je altijd de passende hengel. Gunki Iron-T hengels zijn gebouwd op met zorg geselecteerde “Topblanks” en afgewerkt met Fuji K-R Concept ogen.