Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Cresta IDentity Protect 175 Rod & Reel Case

6402810

Nieuw product

De Cresta IDentity Protect 175 Rod & Reel Case is het ideale opberg- en transportsysteem voor opgetuigde feeder en matchhengels. De harde ABS base met zachte bedekking aan de binnenkant, biedt volledige bescherming aan hengels en molens.

Let op: dit artikel is alleen af te halen in de winkel. Verzending is vanwege het formaat niet mogelijk

Meer details

€189,95

2 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

De Cresta IDentity Protect 175 Rod & Reel  Case is het ideale opberg- en transportsysteem voor opgetuigde feeder en matchhengels. De harde ABS base met zachte bedekking aan de binnenkant, biedt volledige bescherming aan hengels en molens. Verbogen beugels of hengelogen behoren voortaan tot het verleden. Doordat de molens naar beneden in de case geplaatst worden, kan de lijn onmogelijk tussen de rits terecht komen. Zowel de bodem als het deksel zijn voorzien van 2 EVA strips, waartussen de hengels gefixeerd worden en ze dus ook rechtop staand in positie blijven. Door te kiezen voor een groot vak , i.p.v. opdelingen, wordt de ruimte maximaal benut.

Door de molen kruiselings te positioneren kunnen er afhankelijk van het molenformaat, maar liefst 6 tot 8 hengels geplaatst worden. Ook is er een uitsparing gemaakt om een schepnetsteel of feederarm te plaatsen.  In het EVA foam zitten tevens uitsparingen om tubes met reserve toppen in te plaatsen. De Protect Rod & Reel 175 Jumbo is voorzien van luxe handgreep en schouderriem, die zowel voor links dragend als rechts dragend geplaatst kan worden.

Afmetingen 175 x 37 x 22 cm

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo