Frenzee keepnet rod rest

 14,95

De Frenzee keepnet rod rest kan eenvoudig op uw leefnet rand worden geklemd. Deze 40 cm lange flexibele steun pas altijd en vervangt uw feedersteun.

De Frenzee-Net-Rest is weer zo’n nieuw product ontwikkeld door de Frenzee consultants. Als enthousiast methodfeederaar kun je eigenlijk niet zonder. Je kunt je feedersteun in het vervolg wel thuislaten omdat deze Net Rest de functie van je feedersteun volledig overneemt.

De Net Rest wordt in Engeland geproduceerd en is volledig uitgevoerd in rubber waardoor deze op alle mogelijke leefnetten past. Voorzien van Jaws lock past werkelijk elke method feeder op deze steun. Deze “Jawslocks” zorgen er ook voor dat je methodfeeder niet zomaar van de steun afgetrokken wordt door een al te enthousiast azende karper of grote steur.

Als je dus regelmatig actief bent op commercials is dit een must. De Net Rest is simpel te bevestigen en na een vis sessie weer net zo makkelijk te verwijderen en op te bergen in je opbergtas. Daarnaast is de Net Rest ook perfect te gebruiken bij het vissen in de “Margin” met een topset van 3 of 4 delen

Extra informatie

Kleur