Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Guru Maggot Riddle

Nieuw product

De Guru Maggot Riddle is perfect om snel klein levend aas zoals maden, pinkies en bloedwormen te zeven. De zeef heeft een vierkante maas van 3 mm die het aas perfect zeeft en reinigt. Past perfect bovenop de 2,2 pint en 3,3 pint. De Maggot Riddle kan ook worden gebruikt om een ​​kleine hoeveelheid grondvoer te en om bijvoorbeeld het overtollige water van de geweekte pellets te gieten. 

Meer details

€4,95

16 Producten op voorraad

Klik en bestel:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.

Meer informatie

De Guru Maggot Riddle is perfect om snel klein levend aas zoals maden, pinkies en bloedwormen te zeven en te reinigen. De zeef heeft een vierkante maas van 3 mm die het aas perfect doorzeeft en reinigt. Past perfect bovenop de 2,2 pint en 3,3 pint Guru Bait Boxes en is voorzien van handige guru tabs in tegenovergestelde hoeken voor makkelijk in en uit de doos halen. De Maggot Riddle kan ook worden gebruikt om een ​​kleine hoeveelheid grondvoer te en om bijvoorbeeld het overtollige water van de geweekte pellets te gieten.

Leverbaar in Orange en zwarte kleur

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo