Ringers Commercial Pellets

 5,50

Ringers Commercial Pellets 4 mm, zijn gemaakt van vis melen van hoge kwaliteit, en moeten zeker voor geweekt worden voor het beste resultaat. In Engeland heeft geen enkele aas soort zo een grote impact gehad als deze micro pellets.

Ringers Commercial Pellets 4 mm, zijn gemaakt van vis melen van hoge kwaliteit, en moeten zeker voor geweekt worden voor het beste resultaat. In Engeland heeft geen enkele aas soort zo een grote impact gehad als deze micro pellets. De micro pellets zijn er in Engeland verantwoordelijk voor dat er door de competitievissers amper nog met wormen en casters gevist wordt. Het weken van de pellets gedurende korte tijd heeft als gevolg dat de pellets sponzig worden. Je kan de pellets puur voeren in een voer korf, cuppen met de vaste stok, of simpelweg toevoegen aan het grondvoer dat je gebruikt om de vis aan het azen te houden gedurende een aantal uren.

Wanneer je de pellets tot een bal kneed of je voer korf ermee vult, vallen de pellets zodra ze de bodem bereikt hebben uit elkaar in een bed van mini pellets op de bodem. Verkrijgbaar in 2 – 4 – 6 – 8 mm.

Ringer Commercial Feed pellets kunnen gebruikt worden voor alle manieren van witvissen op elk water, en bieden de moderne witvissers een totaal nieuwe benadering in het vangen van witvis!

Per zak 900 gram

Extra informatie

Maten

, ,