Super Pellet Groundbait Skrill

 8,95

Super Pellet Groundbait Skrill is een zeer rijke mix, baserend op gemalen pellets die de vissen snel naar de stek loken en tot azen aanzetten. De bestanddelen zijn van zeer hoge kwaliteit en goed verteerbaar. Super Pellet Groundbait is perfect voor de op de method feeder, maar kan ook zeer goed gebruikt worden bij het normale feederen, speciaal dan wanneer grote vissen te vangen zijn.

8 op voorraad

Super Pellet Groundbait Krill is speciaal voor de commercials ontwikkeld lokvoer. Deze zeer rijke mix, baserend op gemalen pellets zullen de vissen snel naar de stek loken en tot azen aanzetten. De bestanddelen zijn van zeer hoge kwaliteit en goed verteerbaar.

Super Pellet Groundbait is perfect voor de op de method feeder, maar kan ook zeer goed gebruikt worden bij het normale feederen, speciaal dan wanneer grote vissen te vangen zijn.

In 5 uitvoeringen voor iedere situatie, ieder type water en voor elk jaargetijde. Onze specialisten hebben dit lokvoer uitvoerig getest om de bestmogelijke samenstellingen te vinden. Probeer het zelf, u zult versteld staan!

Gewicht (kg) 1 Kleefkracht 4/5
Voedingswaarde 4.5/5 Granulatuur 3/5
Kleur vochtig Oranje Vissoort Carpes et gros poissons
Jaargetijde Printemps/Eté Hoev. water (cl) de 50 à 55