Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Top Water Series Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Hedorah 55 F

  De Gunki Hedorah 55 F is een compacte en stabiele popper. Maar niet alleen poppen, ook splashing aan een lijn onder spanning en walk the dog. Een harde tik in de hengel leidt niet alleen tot een plop, maar ook tot hele kleine luchtbelletjes en dat is een signaal waar de rovers alleen maar meer door worden gelokt.

 • Megalon 75 F

  De Gunki Megalon 75 F is ons "Finesse Top Water" aas! De kleine MEGALON 75 is een kanjer voor in de oppervlakte, eenvoudig te vissen en interessant voor alle rovers. Ongeacht of snel en hectisch of langzaam en traag... hij kan het allebei! Ook heel interessant voor het vissen op roofblei.

 • Megalon 105 F

  De Gunki Megalon 105 F is een topper voor de oppervlakte. Dit zeer eenvoudig te vissen oppervlakte aas vliegt tijdens het werpen als een raket naar de horizon. De vorm garandeert een stabilele actie, ook bij hoge golven. Vist u hem "Walk the dog"dan imiteert hij een aan de oppervlakte vluchtend visje. Gelijkmatige, langere jerks leiden tot gliden, waarbij de plug provocerend naar links en naar rechts door de oppervlakte glijdt en daarbij diepe tonen afgeeft. Korte pauzes zorgen voor aantrekkelijke posities in een hoek van 45 graden.

 • Megalon 130 F

  Deze Megalon XL is heel door zijn opvallende grote aantrekkelijk voor grote rovers. Dankzij de metalen kogels die in een ruime kamer zijn werk doen, genereert zeer plug diepe tonen. Het aas zit diep in het water en je haakt er ook rovers mee die van achteren aanvallen. De Megalon XL kun je heel erg goed werpen en kan op diverse manieren worden gevist. Langzaam en gelijkmatig voor een grote zig-zag beweging of juist snel en hektisch voor een turbulente, jerkachtige actie.

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo