Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Swimbait Series

De Meerdelige Gunki Swimbaits zijn technisch ongeëvenaard. Elk detail van dit kunstaas is nagenoeg gelijk aan dat van een echte vis. Gunki Swimbaits zijn verkrijgbaar in zowel drijvende als zinkende uitvoeringen en ze laten zich vissen tot op grote diepte.

Met de los leverbare reserve staarten (spare tail) en schoepen kunt u ook nog eens een per...

De Meerdelige Gunki Swimbaits zijn technisch ongeëvenaard. Elk detail van dit kunstaas is nagenoeg gelijk aan dat van een echte vis. Gunki Swimbaits zijn verkrijgbaar in zowel drijvende als zinkende uitvoeringen en ze laten zich vissen tot op grote diepte.

Met de los leverbare reserve staarten (spare tail) en schoepen kunt u ook nog eens een persoonlijk "tintje" aan uw aas geven.

Meer

Swimbait Series Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Itoka 95 F

  De 9,5cm lange versie van onze populaire Itoka swimbait serie is ontworpen voor situaties waarbij rovers actief scholen aasvis aanvallen. Een drijvende plug, die tot een diepte van 50cm duikt is ideaal voor kleiner water. Gewoon langzaam binnen draaien en de slangachtige slingerende bewegingen van de Itoka doen de rest! Probeer ook gerust eens een plotselinge stop, aanbeten komen vaak op zulke momenten.

 • Itoka 125 S

  De ITOKA 125 is een echte "4x4" vangmachine, deze langzaam zinkend Swimbait kan op verschillende dieptes worden gevist en is bijna overal inzetbaar. Laat de Itoka langzaam tot bij de obstakels zakken, precies daar waar de grote rovers zich nu eenmaal bevinden en haal de ITOKA met pauzes langzaam binnen. Geef de rovers de tijd om hem te pakken!

 • Itoka 155 F

  De meerdelige Itoka "F" floating swimbait is een echte snoekkiller. Met een verleidelijke s-curve kronkelt hij door het water en verplaatst dankzij het volume enorm veel water. Langzaam binnen gevist kan men de Itoka als een wake-bait over plantenbedden aan de oppervlakte vissen (0-70cm) om daar menig snoek te verschalken, precies daar waar andere vissers niet eens op het idee zouden komen om naartoe te werpen. Korte twitches met langer pauzes imiteren een stervende aasvis... 

 • Itoka 210

  De Gunki Itoka 210 is nog eens een echte "Big Bait", met zijn lengte van 21 centimeter heeft hij het gemunt op de echt hele grote snoeken. De Itoka 210 F is een langzaam zinkende plug welke zelf geen overmatig hoog gewicht heeft en die kan worden gebruiken om diep staande snoeken te belagen. 

 • Dogora Wake 170 F

  De meerdelige grote WAKE BAIT is ontworpen voor het vissen net onder de oppervlakte. Het grote lichaam en de vibrerende rubber staart verplaatst een hele berg water bij het binnen draaien. Koppel je dit aan het mechanische “klik”-geluid wanneer de bewegende delen elkaar raken dan heb je een kunstaas waar grote rovers amper van af kunnen blijven. Geweldig voor het vissen over wierbedden met een hoog gehouden hengel. Pauzes en heel korte twitches provoceren aanbeten! Zijn de vissen minder actief is het beter om de hengel wat vlakker te houden en de DOGORA WAKE ongeveer 50 centimeter onder de oppervlakte te vissen.

 • Gunki Scunner 135 S Twin

  De 2-delige Gunki Scunner 135 S Twin swimbait is ontwikkeld uit het originele design van de Otachi jerkbait. Zijn stevige en compacte lichaam was de perfecte vorm voor een plug welke zich perfect onder water gedraagt tijdens het binnenvissen met erg lage snelheid. Zijn formaat van 135mm en gewicht van 53.50 gram zijn ideaal voor grote snoek, zonder dat er al te zwaar materiaal gebuikt hoeft te worden. De grootste kracht van deze plug is zonder twijfel de “S” actie tijdens het binnenhalen met zeer lage snelheid. De actie van een aanbeet zal niet te vergelijken zijn met enig andere plug! Tip: Als je de Scunner extreem langzaam binnen vist waardoor er een wijdere uitslag ontstaat, verwijden dan de achterste dreg. De Scunner is uitgerust met een oog onder de kop om een extra gewicht te plaatsen (John Weight). Deze kan hierdoor op verschillende dieptes gevist worden. Daardoor is het gemakkelijk om de diepte aan te passen aan de diepte van de stek en/of aan de diepte waarop de vis die dag jaagt. De buikdreg is gemonteerd op een gelagerde wartel en de staart is afneembaar en te vervangen door verschillende kleuren.

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo