Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Luggage Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Gunki Collection...

  De Gunki Gunki Collection Waterproof is een stevige en waterdicht lugage systeem, het houd uw materiaal droog en beschermt deze onder alle weersomstandigheden. Dit simpel doch praktisch opbergsysteem is snel en eenvoudig te reinigen.

 • Gunki Collectie Power...

  De Gunki Power Game Collectie is een serie tassen en foedralen zijn op elk detail zorgvuldig doordacht zodat u het opbergen en vervoeren van uw materiaal optimaal kunt ordenen wat het vissen zelf eenvoudiger maakt. Ze zijn gemaakt van 100% Polyester 300x300D materiaal dat een PVC coating heeft aan de buitenzijde om te voorkomen dat regen en vuil naar binnen lekt.

 • Gunki Classic Collection

  De Gunki Classic Collection Lugage is speciaal ontworpen om al uw materiaal, kunstaas en accessoires eenvoudig te organiseren. Gemaakt van supertaai 1600 Dernier Cordura stof, voorzien van sterke en betrouwbare sluitingen en ritsen, kan deze lugage tegen de meest extreme omstandigheden.

 • Tackleboxen
 • Accessoires
 • Gunki Iron-T

  De Nieuwe Collectoe Iron-T is een lust voor het oog en is ook nog eens bijzonder functioneel. De Serie Iron-T is bedoeld voor de roofvisser die vanaf de oever (streeffishing) of vanaf de boot zijn passie beleefd. Gemaakt van duurzaam 600D Oxford nylon dat aan de binnenzijde is voorzien van een waterdicht PVC. Alle tassen zijn buitengewoon functioneel ingedeeld en hebben meerder vakken waarin alles een plaatjes kan vinden. De Handgrepen en draagriemen zijn comfortabel uitgevoerd en de ritssluitingen kunnen ook een tripje naar de zee verdragen. 

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo