Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Gunki Jigkoppen

Gunki maakt een serie Jigkoppen, Loodkoppen, Schroefkoppen, Texashaken van een bijzonder hoge kwaliteit. Voorzien van zeer Geraffineerde details en gespoten in de kleuren perfect passend bij alle Gunki Softbaits. Kortom, bij een Gunki Softbait past eigenlijk alleen maar een Gunki Loodkop of Haak

Gunki Jigkoppen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Gunki Drop shot Materiaal

  Het Nieuwe Gunki Dropshot lood heeft de klassieke Druppelvorm. Kan op elk type bodem worden gebruikt (zand, modder, stenen, etc.). Voorzien van een rolling swivel om lijntwist te voorkomen en met een pinch clip zodat je de hoogte van het aas tijdens het vissen kunt instellen

 • Gunki Texas Haken

  Gunki Heeft voor 2017 een serie Verzwaarde haken vvo de bekende Texas Montages uitgebracht. Als materiaal voor de verzwaring is zink gebruikt. De Texas haken zijn voorzien van een Spiraal dat in een shad kan worden geschroefd.

 • Street Fishing Concept

  Voor de geheel nieuwe serie Jigkoppen "Gunki Streetfishing Concept" genaamd, werd met alle Finessetechnieken rekening gehouden. Elk van de vier modellen vurvult precies een funtie. We hebben veel gesleuteld aan de hydrodynamiek en balans om koppen te ontwikkelen die de ene keer soepel wegglijden, in het andere geval gooien als Darts of een zeer statische presentatie mogelijk maken slechts heel subtiel moet worden bewogen. Dundradige, vlijmscherpe en sterke haken maken iedere kop af. De Afwerking is mat zodat de presentatie onopvallend kan.

 • G'Skull Neutral

  Dit is een exclusieve jigkop in Gunki® Design. Een heel gave jigkop met een zeer diep zwaartepunt en dat is een garantie voor perfecte stabiliteit en een fraai rolling van uw softbaits. Bedoeld voor lineair binnenvissen, maar bij een stop begint uw aas direct te schommelen en dat is een echt pluspunt, want dat leidt tot reflexen en dus aanbeten.

 • G'Tex

  De grote keuze aan diverse gewichten en texashaken in deze serie is uniek. De speciale vorm van de loodkop maakt een positie van 90° van de haak mogelijk en dat leidt tot een beter haakpercentage. Ongeacht of lineair of verticaal gevist zorgt de G'TEX met zijn decentrale zwaartepunt bij de kleinste beweging voor leven in iedere softbait. De voordelen komen nu ook tot zijn recht bij het verticalen, want de G'TEX is ook verkrijgbaar in 14 en 21 gram.

 • G'Round

  De klassieker onder de jigkoppen. Rond en universeel te gebruiken voor bijna alle softbaits. Met een opgeschilderd oog om aanvallen op de kop te provoceren.

  De Gunki G'Round loodkoppen zijn er in de "standaard uitvoering, met een bescherming "Guard" genaamd of in Pike Addict uitvoeringen.

 • G'Foot

  DezeGunki G'Foot jigkop in vorm van een footbal verbetert het "rolling" van de softbaits. Bij het verticaal vissen met finesse softbaits (Still Gun) voorkomt de G'Foot het zijwaarts omvallen van het aas op een zanderige bodem. De presentatie van het aas is dus te allen tijde goed.

 • G'Foot Pike Addict

  Deze Gunki G'Foot Pike Addict jigkop heeft de vorm van een football en is van positieve invloed op het "rolling" van softbaits. Bij het verticalen met Finessebaits (bijv. Still Gun) voorkomt de G'Foot dat het aas op een zanderige bodem zijwaarts kantelt. De presentatie is dus welhaast altijd perect. Deze jigkop leent zich qua design ook om er diepte gaten en stroomnaden mee af te vissen. De PIKE ADDICT-modellen hebben precies de juiste haakmaat voor snoek en passen perfect bij de softbaits GUNKI PIKE ADDICT in een lengte van 16 en 20 cm.

 • G'Fish

  Gunki G'Fish Jigkoppen is de originele loden kop van onze softbaits. Voor een zeer natuurlijke presentatie en lineair binnen vissen van het aas. Perfect in balans en daardoor stabieler en natuurlijker qua voering. 

 • G'Fish Screw
  Deze loodkop met 'schroef' versterkt de trillingen van uw aas enorm, dankzij een veilige verbinding, die uw aas desalniettemin veel vrijheid laat. In tegenstelling tot een klassieke loodkop, waarbij het gemonteerde aas op de haak vaak tot over de helft 'verstijfd', krijgt men ondanks de 'korte' bevestiging duidelijk meer speelruimte voor het aas. Nog een voordeel is de mogelijkheid om het gewicht van de kop en de grootte van het aas te combineren, omdat men bij toenemend gewicht geen rekening meer hoeft te houden met groter wordende haken. Scheef gemonteerd aas, aas wat van de haak glijdt... het is allemaal verleden tijd wanneer u voor de G'FISH SCREW kiest.

   

 • G'Fish Pike

  De Gunki G' Fish Pike is de loodkop bij uitstek voor onze Gunki softbaits. Perfect voor een zeer natuurlijke presentatie en het lineair binnenvissen van het aas. Perfecte balans en daardoor stabieler en natuurlijker qua actie. De PIKE ADDICT-modellen hebben precies de juiste haakmaat voor snoek en passen perfect bij de softbaits GUNKI PIKE ADDICT in een lengte van 16 en 20 cm.

 • G'Fish Flash

  De Gunki G' Fish Flash jigkop is de perfecte combinatie van een realistische vissenkop met een 3D signaaloog en het effect van vibraties en flikkeringen van een aantrekkelijk blad. De G'FISH FLASH is vastgemaakt aan een dubbele wartel zodat het blad ook bij langzame snelheid draait. Perfect voor het verkennen van plekken als gezonken bomen, wierbedden en grindbanken of op kunstmatig aangelegde plekken als havenhoofden, bruggen en kades... eigenlijk voor iedere plek waar je wat extra attractie nodig hebt om een vis uit zijn schuilplaats te lokken. Neem bijvoorbeeld een shad als de ROLLER GUN of een softjerk als de STILL GUN, afhankelijk van de omstandigheden. 28mm. Willow blad.

 • G'Slide

  De Gunki G' Slide is een jigkop speciaal voor de stroming en interessant voor alle riviervissers. Makkelijk te manoeuvreren en zeer geschikt voor snel binnenvissen in stilstaand water.

 • G'Verti

  De Gunki G' Verti is een jigkop die speciaal voor het verticaal vissen is ontwikkeld. Deze "low profile" jighaak is buitengewoon goed in balans en reageert op de kleinste tik van uw hengel om hierna direct weer perfect te zweven. Juist in die fase komen de meeste aanbeten!

 • G'Flip

  De Nieuwe Gunki G'Flip is een beweeglijke en modulaire gewichtssysteem dat het mogelijk maakt om dankzij een clever oog zowel het gewicht als het aas te wisselen! Het geheim van dit systeem is de beweeglijkheid van het aas. De haak kan zich in het oog maximaal bewegen en het aas zweeft achter het gewicht met als effect dat rolling en trillingen duidelijk sterke worden dan normaal!

  De Gunki G'Flip loodkop is voorzien van een spiraal is het makkelijk om het aas 'open te schroeven' en ook weer te verwijderen. In plaats van de spiraal kan in no time ook een haak met oog worden gemonteerd. Die grootte hiervan kan perfect aan het aas en de situatie worden aangepast (enkele haak, texashaak, korte of lange steel, etc.). Met dit systeem heeft u veel nieuwe mogelijkheden voor succesvolle montages. In diverse kleuren verkrijgbaar en bijzonder veelzijdig. Probeer de G'FLIP!

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo