Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Softbaits Gunki Pike Addict

Gunki heeft naast de kleine softbaits ook een een complete serie softbait's samengesteld speciaal voor het vissen op grote vissen. Deze Shad's zijn gemaakt van zeer hoogwaardig, zacht en soepel materiaal en voorzien van alle Technisch mogelijke details. U vind in deze serie voor elk type water en techniek altijd wel een geschikt aassoort.

De div...

Gunki heeft naast de kleine softbaits ook een een complete serie softbait's samengesteld speciaal voor het vissen op grote vissen. Deze Shad's zijn gemaakt van zeer hoogwaardig, zacht en soepel materiaal en voorzien van alle Technisch mogelijke details. U vind in deze serie voor elk type water en techniek altijd wel een geschikt aassoort.

De diversiteit aan kleuren maakt dat het voor alle type water het best vangende kunstaas is.

Meer

Softbaits Gunki Pike Addict  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Pike Addict Grubby Gun

    Het zacht kunstaas GUNKI PIKE ADDICT bezit alle benodigde eigenschappen om ook de grootste en meest ervaren snoeken mee te verleiden. Het materiaal is erg sterk en geeft vibraties af gelijk een aasvisje dat zijn banen trekt. De trillingen, in combinatie met de look van dit kunstaas, lokt de snoeken ook van grotere afstand. De grote uitsparing aan de buik maakt dit aas ondanks de omvang relatief licht van gewicht. Daardoor kan hij ook verleidelijk langzaam worden binnengevist. Ook langzaam gevist geeft het staartgedeelte nog steeds attractieve vibraties af. Gebruik voor de GRUBBY GUN 17 een GUNKI PIKE ADDICT jigkop met haakmaat 6/0, zodat het aas optimaal blijft zitten en het aantal goed gehaakte vissen optimaal is. Een GRUBBY GUN 17 die weightless rond een bed waterlelies wordt gevist is absoluut dodelijk!

  • Pike Addict Roller Gun

    Het zacht kunstaas GUNKI PIKE ADDICT bezit alle benodigde eigenschappen om ook de grootste en meest ervaren snoeken mee te verleiden. Het materiaal is erg sterk en geeft vibraties af gelijk een aasvisje dat zijn banen trekt. De trillingen, in combinatie met de look van dit kunstaas, lokt de snoeken ook van grotere afstand. De grote uitsparing aan de buik maakt dit aas ondanks de omvang relatief licht van gewicht. Daardoor kan hij ook verleidelijk langzaam worden binnengevist. Ook langzaam gevist geeft het staartgedeelte nog steeds attractieve vibraties af. Gebruik voor de Gunki Roller Gun een Gunki Pike Addict jigkop met haakmaat 6/0, zodat het aas optimaal blijft zitten en het aantal goed gehaakte vissen optimaal is. Wanneer u echt sterke trillingen nodig heeft om beet te krijgen, probeer dan de Gunki Roller Gun!

  • Pike Addict Sweep Gun

    Het zacht kunstaas GUNKI PIKE ADDICT bezit alle benodigde eigenschappen om ook de grootste en meest ervaren snoeken mee te verleiden. Het materiaal is erg sterk en geeft vibraties af gelijk een aasvisje dat zijn banen trekt. De trillingen, in combinatie met de look van dit kunstaas, lokt de snoeken ook van grotere afstand. De grote uitsparing aan de buik maakt dit aas ondanks de omvang relatief licht van gewicht. Daardoor kan hij ook verleidelijk langzaam worden binnengevist. Ook langzaam gevist geeft het staartgedeelte nog steeds attractieve vibraties af. Gebruik voor de Gunki Sweep Gun een Gunki Pike Addict jigkop met haakmaat 6/0, zodat het aas optimaal blijft zitten en het aantal goed gehaakte vissen optimaal is. Voor weightless technieken en verfijnde rigs moet de Gunki Sweep Gun worden ingezet.

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo