Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Softbaits Gunki Addict Series Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Pike Addict Grubby Gun

  Het zacht kunstaas GUNKI PIKE ADDICT bezit alle benodigde eigenschappen om ook de grootste en meest ervaren snoeken mee te verleiden. Het materiaal is erg sterk en geeft vibraties af gelijk een aasvisje dat zijn banen trekt. De trillingen, in combinatie met de look van dit kunstaas, lokt de snoeken ook van grotere afstand. De grote uitsparing aan de buik maakt dit aas ondanks de omvang relatief licht van gewicht. Daardoor kan hij ook verleidelijk langzaam worden binnengevist. Ook langzaam gevist geeft het staartgedeelte nog steeds attractieve vibraties af. Gebruik voor de GRUBBY GUN 17 een GUNKI PIKE ADDICT jigkop met haakmaat 6/0, zodat het aas optimaal blijft zitten en het aantal goed gehaakte vissen optimaal is. Een GRUBBY GUN 17 die weightless rond een bed waterlelies wordt gevist is absoluut dodelijk!

 • Pike Addict Roller Gun

  Het zacht kunstaas GUNKI PIKE ADDICT bezit alle benodigde eigenschappen om ook de grootste en meest ervaren snoeken mee te verleiden. Het materiaal is erg sterk en geeft vibraties af gelijk een aasvisje dat zijn banen trekt. De trillingen, in combinatie met de look van dit kunstaas, lokt de snoeken ook van grotere afstand. De grote uitsparing aan de buik maakt dit aas ondanks de omvang relatief licht van gewicht. Daardoor kan hij ook verleidelijk langzaam worden binnengevist. Ook langzaam gevist geeft het staartgedeelte nog steeds attractieve vibraties af. Gebruik voor de Gunki Roller Gun een Gunki Pike Addict jigkop met haakmaat 6/0, zodat het aas optimaal blijft zitten en het aantal goed gehaakte vissen optimaal is. Wanneer u echt sterke trillingen nodig heeft om beet te krijgen, probeer dan de Gunki Roller Gun!

 • Pike Addict Sweep Gun

  Het zacht kunstaas GUNKI PIKE ADDICT bezit alle benodigde eigenschappen om ook de grootste en meest ervaren snoeken mee te verleiden. Het materiaal is erg sterk en geeft vibraties af gelijk een aasvisje dat zijn banen trekt. De trillingen, in combinatie met de look van dit kunstaas, lokt de snoeken ook van grotere afstand. De grote uitsparing aan de buik maakt dit aas ondanks de omvang relatief licht van gewicht. Daardoor kan hij ook verleidelijk langzaam worden binnengevist. Ook langzaam gevist geeft het staartgedeelte nog steeds attractieve vibraties af. Gebruik voor de Gunki Sweep Gun een Gunki Pike Addict jigkop met haakmaat 6/0, zodat het aas optimaal blijft zitten en het aantal goed gehaakte vissen optimaal is. Voor weightless technieken en verfijnde rigs moet de Gunki Sweep Gun worden ingezet.

 • Bass Addict Boogie Craw

  Rivierkreeft staat op het menu van onze roofvissen helemaal bovenaan. De Bass Addict BOOGIE CRAW is een perfecte imitatie hiervan. Het tweedelige lichaam is extreem zacht en de scharen fladderen al bij de minste of geringste beweging. Spontane aanvallen zijn vaak het gevolg! Ingebouwde voelers en pootjes laten dit kunstaas er heel erg natuurlijk uitzien. Vis de BOOGIE CRAW aan een jigkop of als trailer aan een franjejig en chatterbait. Het aas is gezouten en voorzien van schaaldieraroma. Kleine tip: mochten uw insectenimitaties bij het vissen op kopvoorn op zijn, snij dan de achterzijde van de BOOGIE CRAW af en gebruik deze als nabootsing van een insect!

 • Bass Addict Vista Worm

  Wacky, drop shot, texas met of zonder gewicht... kies uw favoriete rig: de BASS ADDICT VISTA WORM is een klassiek aas voor black bass en grote rivierbaarzen. Het lichaam is gesegmenteerd en heeft een platte staart. De buik is daarentegen eerder rond. Deze asymmetrie laat de worm op diverse manieren darten, al naar gelang de positie waarop de VISTA WORM is geplaatst. De staart heeft meer ribbels dan de rest van het lichaam en is daardoor nog beweeglijker. Voorzien van zout en wormaroma. De VISTA WORM kronkelt levensecht door het water en vangt als een dolle!

 • Gunki Medusa

  De MEDUSA is een perfecte softbait om te skippen. Compact en dankzij een behoorlijke portie zout ook behoorlijk zwaar. Dankzij een verloop in het lichaam is de MEDUSA relatief beweeglijk en is al tijdens de afzinkfase erg verleidelijk. Al naar gelang waar de haak wordt gemonteerd kan de MEDUSA meer of minder darten.

  Een heel variabel aas dat ook heel sexy met een walking the dog actie in de oppervlakte kan worden gevist. Een kleine inkeping in de rug maakt het eenvoudiger om de haak perfect te positioneren. De Medusa 100 is voorzien van een aantrekkelijk schaaldieraroma.

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo