Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Hengels

Welkom in de wereld van de Gunki hengels, gebouwd met ongelooflijk veel aandacht voor detail en gebruikmakend van de allernieuwste innovatieve materialen creëert Gunki hengels voor alle methodes en technieken.

Of je nu ultralicht op baars vist, aan "streetfishing" doet, met zware Swimbaits de grootste snoeken belaagd of Big Game op de meerval v...

Welkom in de wereld van de Gunki hengels, gebouwd met ongelooflijk veel aandacht voor detail en gebruikmakend van de allernieuwste innovatieve materialen creëert Gunki hengels voor alle methodes en technieken.

Of je nu ultralicht op baars vist, aan "streetfishing" doet, met zware Swimbaits de grootste snoeken belaagd of Big Game op de meerval vist, binnen het Gunki Hengel pakket vind u altijd de geschikte partner.

Meer

Hengels Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Gunki Shigeki

  De Carbontechnologie ontwikkeld zich steeds verder, de Gunki Shigeki is volgens de allernieuwste methode gemaakt. De HM blanks waarvan het handdeel is versterkt met extra carbon, zijn afgebouwd met de nieuwste Fuji "K" geleide ogen en zijn sneller en beter uitgebalanceerd als nooit tevoren. Neem een Shigeki in de hand en U begrijpt meteen wat we bedoelen, de Shigeki kan elke concurrent aan. De Gunki Shigeki hengels zijn leverbaar in de bekende "S" Spin uitvoering. Nieuw voor 2015 zijn er "C" Baitcast en Pike Addict uitvoering beschikbaar.

 • Gunki Iron-T

  Gunki Iron-T Hengels zijn om een bijzonder innovatieve hengelserie te creëren gebouwd met ongelooflijk veel oog voor detail. De Technische eigenschappen van deze bijzonder mooie hengels voldoen aan alle eisen van moderne roofvissers, geschikt voor alle moderne technieken, of je nu ultra light vist of met zwaarder "Pike Addict" materiaal. In deze serie vind je altijd de passende hengel. Gunki Iron-T hengels zijn gebouwd op met zorg geselecteerde "Topblanks" en afgewerkt met Fuji K-R Concept ogen.

 • Street Fishing Concept

  De ontmoeting van «Think Finesse Game» en «Street Fishing Concept» in het GUNKI universum heeft geleid tot de geboorte van deze nieuwe, technisch hoogwaardige hengelserie. Het moderne design is helemaal van deze tijd. Er werd heel erg veel aandacht besteed aan details: een minimalistische reelhouder voor een direct contact met de blank, high-modulus carbon, zeer dunne blanks, «Long Leg» SIC-geleideogen en «micro-guides» maken deze hengels tot echte technologische schoonheden! De serie bestaat uit twee concepten: een met een volle carbon top en de andere met een holle top. De GUNKI hengelknop laat zien dat u lid bent van de «GUNKI Concept Street Fishing» beweging. Wij zijn ongelooflijk trots onze bijdrage te hebben kunnen leveren aan het enorme succes van het GUNKI IRON TOURNAMENT! High-modulus carbon, SIC-geleideogen «long leg» en «micro guide».

 • Gunki Yurai

  De nieuwste Gunki Yurai Hengels passen perfect bij de Gunki Filosofie, deze ultra moderne en technisch zeer goede hengels profiteren van de allerlaatste ontwikkelingen op Carbon en hengelbouw gebied, zijn gemaakt van high modulus carbon blanks en zijn afgebouwd met Fuji ogen Het resultaat is een serie specialistische hengels voor een betaalbare prijs.

 • Gunki Plug-in

  Deze geheel nieuwe serie Plugin hengels zijn ontworpen met een ongekende performance tegen een hele goede prijs. Een no-nonsens serie waarbij geen compromis is gemaakt bij de Im carbon blank en sic ogene. Geschikt voor nagenoeg alle moderne technieken en leverbaar in een spin en een cast versie.

 • Gunki Bushi

  Met de Bushi serie  brengt Gunki hengels welke zich door betrouwbaarheid en prestatie onderscheiden! Een geavanceerd technish product Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de hedendaagse visserij waarbij er in de Bushi serie voor elke specifieke methode en omstandigheid wel een model te vinden is. Of u nu vist met soft baits, plug, jig, spoon of dood aas, in de Bushi serie vind u altijd een hengel die voldoet aan de wensen van U als visser. De Bushi hengels zijn leverbaar in een "S" Spin uitvoering en een "C" Baitcast uitvoering. Vervaardigd van geavanceerde carbon constructie's en afgebouwd met Fuji Alconite anti friction ogen, en met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding maken deze serie zeer geliefd.

 • Gunki Saburau

  De Gunki Saburau hengels zijn van topklasse en zullen wat betreft performance bij de meest populaire technieken zeker  een aanvulling zijn. Kortom, een serie hengels met karakter waarbij geen concessie werd gedaan, niet aan het materiaal, niet aan de afwerking en zeker niet aan de prijs!!

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo