Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Hengels

Welkom in de wereld van de Gunki hengels, gebouwd met ongelooflijk veel aandacht voor detail en gebruikmakend van de allernieuwste innovatieve materialen creëert Gunki hengels voor alle methodes en technieken.

Of je nu ultralicht op baars vist, aan "streetfishing" doet, met zware Swimbaits de grootste snoeken belaagd of Big Game op de meerval v...

Welkom in de wereld van de Gunki hengels, gebouwd met ongelooflijk veel aandacht voor detail en gebruikmakend van de allernieuwste innovatieve materialen creëert Gunki hengels voor alle methodes en technieken.

Of je nu ultralicht op baars vist, aan "streetfishing" doet, met zware Swimbaits de grootste snoeken belaagd of Big Game op de meerval vist, binnen het Gunki Hengel pakket vind u altijd de geschikte partner.

Meer

Hengels Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Gunki Chooten Cut

  Gunki Chooten Cut Hengels zijn om een bijzonder innovatieve hengelserie te creëren gebouwd met ongelooflijk veel oog voor detail. De Technische eigenschappen van deze bijzonder mooie hengels voldoen aan alle eisen van moderne roofvissers en zijn geschikt voor alle moderne technieken, of je nu ultra light vist of met zwaarder "Pike Addict" materiaal. In deze serie vind je altijd de passende hengel.

  Gunki Chooten Cut hengels zijn gebouwd op IM of HM Toray Japan Blanks en afgewerkt met Fuji K-R Concept ogen. Er zijn 3 onder categorieën de Supersize is speciaal ontwikkeld voor de Specimen Hunting. De Sharp bevat Baitcast en Spinhengels Elk met een specifieke eigenschappen om de meeste technieken in perfectie uit te voeren. De Scan Hengels zijn ontwikkeld om nauwkeurig recht onder de top te vissen

 • Gunki Iron -T Chooten

  De nieuwe serie GUNKI IRON-T CHOOTEN zijn die beste hengels die we ooit hebben gemaakt! Alle hengels worden enkel met Japanse “high performance“ carbonmatten van TORAY gebouwd (high modulus IM30 en IM40 carbon met een geringer aandeel aan hars). Het profiel van de blanks is ontworpen voor maximale precisie en resonantie. Het “gevoel“ dat deze hengels aan de visser geven wordt versterkt door een reelhouder van FUJI en carbondelen op cruciale plekken om een direct contact van de hand met de blank te realiseren. Het is bijna onmogelijk om de informatie die wordt geleverd niet te registreren (bodemstructuur, voorzichtige aanbeten, etc.).We hebben er grote moeite voor gedaan om de hengels als het ware “custom made“ te laten bouwen, waardoor de hengels de meeste sportvissers als gegoten in de hand liggen.

  Al naar gelang het model werden FUJI K-geleideogen of FUJI micro-geleideogen gebruikt. Dit garandeert lichte blanks die perfect in balans zijn. Alle hengels zijn “nerveus“ en hebben een “fast“ of “extra fast“ actie. Dat zorgt wederom voor veel precisie bij het werpen en een perfecte animatie van het kunstaas. Bij snel en hard jiggen volgt het aas elke beweging van de hengel. Om tijdens het drillen maximale stabiliteit te garanderen zijn de handdelen met een extra gevlochten carbonmat versterkt. Elegante en razendsnelle hengels die het gevoel van de IRON-T perfect weerspiegelen.

 • Gunki Skyward

  De SKYWARD serie bestaat uit 4 verschillende modellen: De Tactil, Cast, Force en de Jerk. Elke hengel is in principe bedoeld om aan de specifieke Technische eisen van de betreffende groep te voldoen. De Blanks hebben een progressieve en snelle actie voor het maken van precieze worpen en het zuiver zetten van de haak. Elk model is van  topkwaliteit Japans TORAY- Carbon en zijn voor extra power voorzien van X-Wrap wikkelingen vanaf het handdeel tot aan de top. De Skyward hengels hebben een strak design, elegant en een lust voor het oog. Gunki Skyward hengels  bezitten de Perfecte balans tussen Power en Werpeigenschappen wat aan bijdraagt dat dat deze hengels heerlijk vissen

 • Gunki Power Game

  De geheel nieuwe Range Gunki Power Game hengels zijn veelzijdige hengels speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de steeds zich permanent ontwikkelende technieken en methodes te kunnen blijven voldoen. Deze Hengel Range komt voort uit de bekende Gunki Finesse range en weten te overtuigen met nog preciezere en snellere Blanks. De hengels zijn voorzien van geperforeerde Reelhouders zodat u direct contact kunt hebben met de Blanke en precies voelt wat er met het aas gebeurd. De Perfecte Balans, het geringe gewicht en de power reserve van deze perfect afgewerkte hengels zal u verrassen. 

 • Gunki Stripes

  De Nieuwe Gunki Stripes Drive hengels zijn alle voorzien van een holle top en de Gunki DStripes Micro heeft een Volle Carbon top. Beide hengels zijn speciaal ontwikkeld voor finesse technieken zoals het dropshotten, lichte Carolina rigs, darten, het vissen met loodkoppen en micro-jigs. In deze serie zijn hengels met verschillende lengtes en werpgewichten verkrijgbaar. Gebouwd op TORAY carbonblanks met een uitstekende reactie en ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hengel waarmee je alles voelt. Licht in gewicht, prima in balans. Qua actie is het een mix van nervositeit en progressiviteit: om het kunstaas leven in te blazen wanneer het nodig is en zacht genoeg om de haak goed te kunnen zetten, ook wanneer met dunne lijnen wordt gevist. HM carbonblanks, geprofileerde anti-frictie long leg SIC- en micro-geleideogen.

 • Gunki Warm Up

  Deze generatie GUNKI WARM-UP hengels past perfect bij de nieuwste trends van het kunstaas vissen. Elk model is precies afgestemd op de toepassing waarvoor het bedoeld is en voldoet aan alle verwachtingen. Deze hengels maken direct indruk, zo gauw men er een van de hand neemt. Dat ligt aan het gebruik van hoogwaardige carbonmatten, aan de ergonomische reelhouders ('Carbon Sensitive Grip' voor een ongelooflijk direct contact met de blank) en aan de perfecte balans. Dit zijn precieze, levendige hengels waar men tijdens het vissen veel plezier mee heeft. In deze serie zijn zowel 'casting' als 'spinning' hengels verkrijgbaar, allen voorzien van speciale SIC-geleideogen, die het in de war raken van de lijn tijdens het werpen voorkomen. Deze hengels zijn verkrijgbaar voor een groot aantal toepassingen. 'Pike Addict', 'Think finesse game', vanaf de oever of vanuit de boot... de juiste hengel zit er bij!

 • Gunki Finesse Game

  De geheel nieuwe serie Gunki Finesse Game brengen we 7 verschillende modellen die allemaal ontwikkeld zijn voor het "fijne" vissen, denk daarbij aan een visserij waarbij precisie en gevoeligheid allesbepalende factoren zijn. De lengtes en werpgewichten van deze prachtige hengels corresponderen met het vissen vanaf de wal, het street of rock fishing maar ook voor de boot en Belly boot. Er is gekozen om de hengels te voorzien van volcarbon toppen vanwege zijn prestaties bij het werpen van klein kunstaas en natuurlijk voor een perfecte beet registratie en het snelle zetten van de haak.

  De hengels zijn zeer mooi afgewerkt en voorzien van SIC Anti Tangle Long Leg en Micro ogen en in deze elegante serie vind u gegarandeerd een model welke aan uw wensen voldoet.  

 • Gunki Yurai

  De nieuwste Gunki Yurai Hengels passen perfect bij de Gunki Filosofie, deze ultra moderne en technisch zeer goede hengels profiteren van de allerlaatste ontwikkelingen op Carbon en hengelbouw gebied, zijn gemaakt van high modulus carbon blanks en zijn afgebouwd met Fuji ogen Het resultaat is een serie specialistische hengels voor een betaalbare prijs.

 • Gunki Squad

  Het Vissen vanuit de Bellyboot, Kajak of Paddleboard wordt steeds populairder, omdat we bij deze manieren eigenlijk aangepast materiaal nodig hebben heeft Gunki nu de geheel nieuwe serie Squad hengels uitgebracht. De Hengels hebben allemaal een wat korter handvat zodat ze beter een makkelijker te handelen zijn, ze hebben een "X Wrapp" met Carbon versterkte zones voor extra Power en de beste Anti Tangle SIC en Micro ogen.

  De Gunki Squad is leverbaar in verschillende lengtes en met verschillende werpvermogens zodat er voor elk type wel een hengel beschikbaar is.

 • Gunki Plug-in

  Deze geheel nieuwe serie Plugin hengels zijn ontworpen met een ongekende performance tegen een hele goede prijs. Een no-nonsens serie waarbij geen compromis is gemaakt bij de Im carbon blank en sic ogene. Geschikt voor nagenoeg alle moderne technieken en leverbaar in een spin en een cast versie.

 • Schepnetten

  Schepnetten, schepnetstelen en landingsnetten zijn onmisbaar bij iedere vissessie. Of je nu in een boot zit en een metersnoek moet landen, op een hoge kademuur staat of langs een zompige polderssloot struind. De gehaakte vissen moeten veilig en visvriendelijk worden geland.

  De Gunki Schepnetten zijn voorzien van een speciale rubber coating, zijn super sterk en natuurlijk gemaakt van visvriendelijk materiaal. De  schepnet stelen zijn degelijk en compact waardoor ze voor iedere toepassing geschikt zijn.

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo