Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Roofvis

Vissers Hengelsport levert het hele Gunki assortiment direct uit eigen voorraad.

Roofvis Er zijn 3 producten

Subcategorieën

 • Belly Boten

  De Nieuwe Gunki Belly Boten zijn ontwikkeld volgens een innovatief concept.  Het idee dat ze uitbreidbaar en aanpasbaar moeten zijn vormde de basis voor het ontwikkelen van onze beide bellyboten.  Ongeacht welk model u ook kiest, tijdens het vissen hebt u alles perfect georganiseerd en bevindt zich alles binnen handbereik. De SQUAD en FURTI-V hebben verschillende eigenschappen en functies, maar de verkrijgbare accessoires passen op beide bellyboten. De tassen voor uw materiaal staan centraal bij de modulaire opbouw en kunnen op de complete lengte van de bellyboot naar eigen believen worden gemonteerd.

 • Hengels

  Welkom in de wereld van de Gunki hengels, gebouwd met ongelooflijk veel aandacht voor detail en gebruikmakend van de allernieuwste innovatieve materialen creëert Gunki hengels voor alle methodes en technieken.

  Of je nu ultralicht op baars vist, aan "streetfishing" doet, met zware Swimbaits de grootste snoeken belaagd of Big Game op de meerval vist, binnen het Gunki Hengel pakket vind u altijd de geschikte partner.

 • Molens en Reels

  Gunki Spin molens en de Gunki Baitcast Reel's zijn met hetzelfde oog voor detail gebouwd als de Gunki hengels. In het uitgebreide Gunki pakket vind u molens en reels die wat betreft kleur, design en kwaliteit perfect bij de Gunki hengels.

 • Hardbaits

  Gunki Hardbaits bevatten Pluggen, Jerkbaits, Swimbaits en Spinnerbaits voor elke tak van het vissen op Roofvis. Deze soorten kunstaas zijn gemaakt zijn van hard kunststof, balsahout of metaal en zijn bedoeld voor het vissen op Roofvissen als snoek, snoekbaars, baars, forel. De verschillende type pluggen zijn onder te verdelen in drijvende, zinkende en oppervlakte pluggen.

 • Softbaits Gunki Series

  Gunki heeft samen met een select groepje internationaal vissende "Gunki Pro Staffers" een complete serie softbait's samengesteld. Gemaakt van zeer hoogwaardig, zacht en soepel materiaal en voorzien van alle Technisch mogelijke details vind u in de Gunki Range voor elk type water en techniek altijd wel een geschikt aassoort.

  De diversiteit aan kleuren maakt dat het voor alle type water het best vangende kunstaas is.

 • Softbaits Gunki Pike...

  Gunki heeft naast de kleine softbaits ook een een complete serie softbait's samengesteld speciaal voor het vissen op grote vissen. Deze Shad's zijn gemaakt van zeer hoogwaardig, zacht en soepel materiaal en voorzien van alle Technisch mogelijke details. U vind in deze serie voor elk type water en techniek altijd wel een geschikt aassoort.

  De diversiteit aan kleuren maakt dat het voor alle type water het best vangende kunstaas is.

 • Gunki Jigkoppen

  Gunki maakt een serie Jigkoppen, Loodkoppen, Schroefkoppen, Texashaken van een bijzonder hoge kwaliteit. Voorzien van zeer Geraffineerde details en gespoten in de kleuren perfect passend bij alle Gunki Softbaits. Kortom, bij een Gunki Softbait past eigenlijk alleen maar een Gunki Loodkop of Haak

 • Luggage
 • Kleding

  Goede kleding is onmisbaar, of u nu midzomer door de polder struint, hartje winter door de stad of op een gure herfstdag langs de rivier. Goede schoenen, een zonnebril, een comfortabele jas en heerlijk warme muts is altijd nodig. Hieronder vind u alle kleding voor een succesvolle visdag.

 • Kleinmateriaal

  In deze categorie vind u allerhande spullen welke nodig zijn voor een succesvolle visdag. Gereedschappen als vistangen, vislijnen, kralen, wartels noem maar op.

Toont 1 - 3 van de 3 items

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo