Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Visartikelen

Nieuwsbrief

Nieuwe producten

Aas en Voer

Aas en Voer zijn in de hengelsport onmisbaar, niet gevoerd is immers niet gegeten! Dat vissen meer is dan simpel een lading lokvoer in het water "kieperen" en dan maar wachten tot we een aanbeet krijgen, daarvan weten we ondertussen allemaal wel dat dat niet echt werkt.

Het lokken en aan het azen krijgen van vissen is niet even snel uitgelegd va...

Aas en Voer zijn in de hengelsport onmisbaar, niet gevoerd is immers niet gegeten! Dat vissen meer is dan simpel een lading lokvoer in het water "kieperen" en dan maar wachten tot we een aanbeet krijgen, daarvan weten we ondertussen allemaal wel dat dat niet echt werkt.

Het lokken en aan het azen krijgen van vissen is niet even snel uitgelegd vandaar dat er ook zoveel verschillende soorten lokvoer, lokaas en vis aas te koop zijn. Om u er een beetje inzicht en uitleg over te geven hebben we bij de verschillende producten beschreven waarvoor het dedoeld is en wat u er mee zou kunnen.

Heeft u vragen over bepaalde producten of zoekt u een voermix voor uw water, neem gerust contact met ons op.

Meer

Aas en Voer Er zijn 5 producten

Subcategorieën

 • Aanbiedingen
 • Lokaas

  In de sportvisserij is het gebruik van kant en klaar lokaas niet meer weg te denken. Waar we vroeger zelf onze "winnende" mix samenstelden uit geselecteerde losse ingrediënten als broodmeel, maismeel, zaden, geur en smaakstoffen vertrouwen we nu volledig op de met zorg samengestelde lokvoeders.

  Het ligt meestal aan de omstandigheden, het jaargetijde en aan het soort viswater waarin we gaan vissen dat we niet overal één en hetzelfde lokaas kunnen gebruiken. U vind daarom in onze winkel voersamenstellingen van verschillende merken en voor alle voorkomende omstandigheden. 

  Het staat u vrij om met deze voeders als basis verder te experimenteren en het geheel naar eigen inzicht nog verder aan te passen door er extra toevoegingen zoals leem, losse ingrediënten, particles en ander aas aan toe te voegen.

 • Additieven

  Om uw met zorg samens gestelde Lokvoer of haakaas extra aantrekkelijk te maken is het gewenst dat je lokstoffen of additieven toevoegt. Deze middelen zijn in vloeibare of poedervormige lokstoffen verkrijgbaar en hebben een eigen smaak, geur of kleur. waardoor het lokaas extra aantrekkelijk wordt voor de vissen.

   Meng de additieven met je grondvoer, je lokvoer mix of dompel het haakaas er in, je zult zo een extra voorsprong krijgen omdat dat de vis de verleiding nooit kan weerstaan!

 • Bestanddelen

  Met deze losse bestanddelen en ingrediënten kun je zelf een lokvoertje samenstellen of een van de kant en klare mixen mee verfijnen. Door gebruik te maken van deze verschillende melen geeft u een lokvoertje wat meer binding, maakt u het net even iets meer plakkeriger voor stromend water of geeft u het net even iets meer werking waardoor het nog sneller de vissen aan het azen brengt.

 • Pellets en Boilies

  Voer Pellets worden veel gebruikt door de karper visser, de "commercial" vissers maar ook de witvisser maken meer en meer gebruik van deze vislokkers. Vispellets worden gemaakt van zorgvuldig samengestelde ingrediënten waarbij vismeel een van de onmisbare is. Pellets zijn er net als standaard lokvoer gemaakt voor verschillende toepassingen. Een wat makkelijker verteerbare voor de winter en een supergoed voedende voor de warme periode.

  Vispellets zijn er in verschillende maten waardoor ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. De "kleintjes" de 2 en 4 millimeters zijn ideaal om als extra aas aan uw lokvoer toe te voegen of als kleine bolletjes te voeren op de commercial vijver. De wat grotere zijn prima los bij te gooien of te schieten met werppijp of katapult. De allergrootste kunnen zelfs als haakaas worden gebruikt.

 • Marukyu
 • Aas en Zaden

  Aas en Zaden ook wel Partikels genoemd kennen een breed scala aan toepassingen. Mais, hennepkorrel, kikkererwten en tijgernoten zijn uitstekende lokkers maar houden de vissen ook lang bezig zodat u simpelweg meer tijd heeft om ze te verschalken!

  Partikels zijn relatief goedkope animators en vooral goede vislokkers, los bijgeschoten maken ze een aantrekkelijk geluid terwijl ze eenmaal op de bodem langzaam hun oliën en smaak vrij geeft en zo de vissen van ver laat weten dat het tafeltje "gedekt" is.

  Hoewel onze aas en zaden prima als aas en animators gebruikt kunnen worden zijn ze ook prima in gemalen vorm te gebruiken. Meng voor het best mogelijk resultaat de gemalen zaden wel eerst onder de droge mix. Het zal uw lokvoer een veel betere werking geven. Gebruikt u de zaden "heel" dan kunt u deze het best vooraf weken, droge partikels drijven namelijk.

    

 • Leem

  Leem en aarde zijn als lokaas toevoeging niet meer weg te denken uit de hengelsport. Dankzij zijn unieke en vooral specifieke eigenschappen kan men met leem een lokaas mix zo veranderen dat het precies aan de omstandigheden voldoet. Of het nu om verzwaring, wolken, extra binding, verschraling en verlagen van de voedingswaarde gaat, met leem zet u elke mix "op punt"

Toont 1 - 5 van de 5 items

Vissers Hengelsport biedt een ruime keuze

U HEEFT BIJ ONS DE KEUZE UIT HONDERDEN PRODUCTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

WIJ LEVEREN ENKEL MERKEN MET EEN HOGE PRIJS/KWALITEIT VOOR EEN GOEDE LAGE PRIJS. TEVENS BIEDEN WIJ U EEN RUIM ASSORTIMENT OM U ALS VISSER HET BREEDSTE ASSORTIMENT TE KUNNEN BIEDEN

company-logo